لیست اختراعات بهاره عمادزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر استفاده از سامانه امولسيوني آب در آب به عنوان جايگزين چربي در خامه ميباشد كه مربوط به حوزه هاي نيازهاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي است و طي آن موضوع كاهش ميزان چربي در خامه مورد نظر مي باشد. سامانه امولسيوني نوع آب در آب بر پايه وجود ناسازگاري ميان دو بيوپليمر استوار است و وجود اين ناسازگاري ميان آنها به پديده ي جدايي فازي منجر مي گردد.اين پديده (جدايي فازي) شرايط لازم براي به وجود آوردن مورفولوژي خاص محلول را فراهم مي كند كه در آن تركيب نا محلول، ويژگي هاي رئولوژيكي درخور توجهي را از خود نشان مي دهد. مزيت مهم استفاده از اين دسته سامانه ها، ايجاد احساس دهاني مناسب در محصول كم چرب است. همچنين بكارگيري سامانه امولسيوني انتخابي در اين پژوهش، به صورت مناسبي با فرايند توليد خامه هماهنگ شده و از ايجاد لخته در سامانه حين فرايند پاستوريزاسيون مي كاهد.اختراع حاضر در تمامي مواد خوراكي كه خامه در آن مورد استفاده ميباشد،كاربرد بسزايي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/02
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر توليد سس مايونز فاقد تخم مرغ ميباشد كه مربوط به حوزه نياز هاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي ميباشد و زمينه ساز توليد محصولي رژيمي از سس مايونز است. بروز بيماري هاي مرتبط با مصرف تخم مرغ، آلرژي به تخم مرغ و همچنين عدم امكان انجام فرايند پاستوريزاسيون بر روي سس مايونز زمينه ساز انجام بررسي و دستيابي به دانش حاضر بوده است. در بررسي حاضر با تكيه بر دانش و شناخت حوزه امولسيون ها از تكنيكي جديد در فرموله كردن سس مايونز فاقد تخم مرغ استفاده شده كه از لحاظ بافتي، احساس مناسبي را در مصرف كننده، مشابه محصول حاوي تخم مرغ، ايجاد مي كند. نكته مهم ديگر، آن كه در فرمول ارائه شده امكان پاستوريزه شدن سس مايونز نهايي نيز منظور گرديده است.استفاده همزمان از نشاسته اصلاح شده نوع پيوريتي در كنار بكارگيري صمغ پكتين، مي تواند از مسير ايجاد به هم پيوستگي تخليه اي موجب تشديد پايداري در سس مايونز فاقد تخم مرغ گردد. در نهايت آزمون هاي حسي انجام شده نيز مؤيد پذيرش مناسب محصول توليد شده از سوي مصرف كننده مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/06/27
تاریخ ثبت: 1396/06/27
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر طراحي و توليد نانوحسگر هالوكروميك حساس به pH است كه با استفاده از روش الكتروريسي توليد شده و قادر است تازگي و يا فساد ماهي را در دماي يخچال نشان دهد. اين اختراع مربوط به حوزه نيازهاي انساني زيربخش علوم و صنايع غذايي مي باشد. صادرات ماهي بخش بزرگي از صادرات كشور را به خود اختصاص مي دهد و بطور حتم، طراحي سيستم هايي كه به ارتقاي سطح بسته بندي اين محصولات كمك كند مي تواند موجب رشد اقتصادي در اين حوزه شود. برچسبهاي نشان دهنده تازگي محصول از جمله حوزه هاي مورد توجه محققين و دست اندركاران حوزه غذا مي باشند. اما در اين اختراع، توليد اين برچسبها با استفاده از فرايند الكتروريسي و در مقياس نانو انجام شده است. مزاياي استفاده از نانو الياف در مقايسه با انواع معمول سنسورهاي موجود در بازار، دارا بودن نسبت سطح به حجم بالاتر و در نتيجه حساسيت بيشتر و كاهش زمان پاسخگويي به تغييرات pH محيط، تخلخل بالا، اندازه منافذ كوچك و ظرفيت جذب بالا مي¬باشد. تغييرات رنگي در برجسب توليد شده به خوبي با تغييرات بار ميكروبي محصول، تغييرات pH و نيز تغييرات ميزان TVBN رابطه داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1396/06/30
تاریخ ثبت: 1397/08/20
مخترع/مخترعان: بهاره عمادزاده
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر توليد كره كنجد رژيمي ميباشد كه مربوط به حوزه نياز هاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي ميباشد و زمينه ساز توليد محصولي رژيمي از كره كنجداست. بروز بيماري هاي مرتبط با ازدياد مصرف كالري روزانه و بروز بيماريهاي متعاقب آن مانند چاقي و بيماريهاي قلبي زمينه ساز انجام بررسي و دستيابي به دانش حاضر بوده است. در بررسي حاضر با تكيه بر دانش و شناخت حوزه امولسيون ها فرمولاسيون كره كنجد رژيمي به صورتي انجام شده كه از لحاظ بافتي، احساس مناسبي را در مصرف كننده، مشابه محصول پر چرب ايجاد مي كند. نكته مهم ديگر، آن كه در فرمول ارائه شده از كنجاله كنجد كه به عنوان بخش ضايعاتي در كارخانجات روغن كشي كنجد مطرح مي باشد استفاده شده است. در نهايت آزمون هاي حسي انجام شده نيز مؤيد پذيرش مناسب محصول توليد شده از سوي مصرف كننده مي باشد

تاریخ ثبت: 1399/10/06
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر، نانو حسگر ترموكروميك غير برگشت پذير جهت پايش فساد محصولات غذايي است كه با استفاده از روش الكتروريسي توليد شده است. اين اختراع مربوط به حوزه نيازهاي انساني زيربخش علوم و صنايع غذايي مي باشد. پتانسيل و انعطاف پذيري حسگرهاي توليد شده كه حاوي رنگهاي سولفوره مي باشد امكان استفاده و كاربرد آنها را در مورد طيف وسيعي از محصولات فراهم مي سازد. برچسبهاي نشان دهنده تازگي محصول از جمله حوزه هاي مورد توجه محققين و دست اندركاران حوزه غذا مي باشند. اما در اين اختراع، توليد اين برچسبها با استفاده از فرايند الكتروريسي و در مقياس نانو انجام شده است. مزاياي استفاده از نانو الياف در مقايسه با انواع معمول سنسورهاي موجود در بازار، دارا بودن نسبت سطح به حجم بالاتر و در نتيجه حساسيت بيشتر و كاهش زمان پاسخگويي به تغييرات دماي محيط، تخلخل بالا، اندازه منافذ كوچك و ظرفيت جذب بالا مي¬باشد. دانش توليد اين دسته از حسگرها به صورت انحصاري در اختيار شركتهاي پيشرفته دنيا مي باشد و دستيابي به فرمول ايجاد تغييرات رنگي برگشت ناپذير با گستره دمايي وسيع به عنوان يكي از اولين دستاوردهاي اين حوزه در ايران مطرح مي شود. مهمتر آنكه در توليد اين حسگر از بستر نانوالياف استفاده شده كه مي تواند باعث افزايش دقت و سرعت تغيير رنگ حسگر تحت تأثير دماي مشخص گردد.

تاریخ ثبت: 1401/01/23
خلاصه اختراع:

كپسول‌هاي هسته-پوسته آلژيناتي حاوي روغن اسانس دارچين توليد شده به روش ميلي فلوئيديك در اين اختراع كپسول‌هاي هسته-پوسته آلژيناتي حاوي روغن دارچين با استفاده از روش ميلي‌فلوئيديك توليد مي شوند. كپسولهاي توليد شده داراي يك ديواره آلژيناتي و هسته روغني هستند و از طريق تزريق روغن دارچين و محلول آلژينات با دو تيوب تفلوني، ورود دو فاز به يك لوله شيشه اي و در نهايت ژل دهي در حمام كلريد كلسيم توليد مي شوند. با توجه به عدم استفاده از حلالهاي آلي، مواد شيميايي يا حرارت طي توليد كپسول‌ها، اين اختراع مي‌تواند بطور مستقيم براي مصارف انساني استفاده شود، لذا مي‌توان از آن به عنوان مكمل دارويي (با توجه به نقش روغن دارچين در كاهش گلوكز خون و پيش‌گيري كننده از ديابت نوع 2)، مكمل غذايي (ايجاد عطر و طعم در محصولات غذايي و انواع نوشيدني) و يا نگهدارنده در مواد غذايي (دارا بودن تركيبات آنتي‌باكتريال در روغن دارچين) استفاده كرد. همچنين به دليل توليد ميلي‌كپسول‌ها در مقياس ميلي‌متري، براي تزيين محصولات غذايي و نوشيدني‌ها (مخصوصا بصورت معلق) كاربرد دارد. لازم به ذكر است كه سامانه طراحي شده براي انواع مختلفي از روغنهاي ضروري قابليت استفاده دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1401/02/20
مالک/مالکان: خانم زهرا دماوندی
تاریخ ثبت: 1401/11/09
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر يك محصول خوراكي مي باشد و با توجه به نوشيدني‌هاي اصيل ايراني ارائه شده است. پودر نوشيدني حاوي دانه‌هاي خاكشير با قابليت معلق شدن در زمان بازسازي نوشيدني است. يكي از نوآوري هاي انجام شده در توليد نوشيدني هاي سنتي، معلق سازي دانه هاي گياهي درون آنها بوده است. براي اين منظور، نيازمند استفاده از افزودني هايي جهت تعليق و پخش مناسب تركيبات در نوشيدني هستيم. اين امر به بهبود ظاهر و توان نوشيدن محصول كمك مي كند. فرايند تعليق با استفاده از افزودني هاي طبيعي امكان پذير است كه قابليت تشكيل شبكه و به دام انداختن ذارت خاكشير در آب را دارند؛ در حاليكه محصول در زمان نوشيدن روان است و احساس دهاني مناسب دارد. با توجه به علاقه مصرف كنندگان به اين دسته از محصولات نوشيدني، ارائه راهكارهايي جهت بهبود كيفيت و عملكرد آنها مي تواند به رونق بيشتر بازار كمك كند. اين نوشيدني ها به صورت پودر فرموله هستند كه درون ساشه عرضه مي‌شوند. پس از پراكنده شدن پودر در آب به سرعت آبگيري مي كنند و تشكيل ژل مي دهند كه قابليت معلق سازي دانه‌هاي خاكشير را دارند. از سوي ديگر در اين نوشيدني استفاده از قندهاي طبيعي و كم كالري پيشنهاد شده است كه با افزايش سلامتي براي مصرف‌كننده همراه است. Instant drink powder containing suspended flixweed seeds

موارد یافت شده: 7